Mer info om årsmötet den 19 mars

Årsmötet kommer, som i tidigare inlägg nämnt, att äga rum i Zuperbowl’s konferens lokal i Hässleholm (Björklundav. 2) från kl 14. Vi kommer gå igenom det gångna galoppåret, spåna om framtiden, och utse nya styrelseposter, så kom och påverka och ta del av information. Det bjuds på fika i samband med mötet, anmäl ditt deltagande till My Åberg på [email protected]

Dagordning och valberedningens förslag kommer att publiceras här på webben senast den 9 mars. Eventuella förslag från enskild medlem ska skickas till sekreterare My Åberg [email protected] senast den 5.

På kvällen stannar de som vill kvar på Zuperbowl för att äta buffé och mötas över en omgång bowling. Betalande medlemmar bjuds på detta av föreningen. Om ni betalat medlemsavgift som företag eller stuteri bjuder SARA på 1 plats. Önskar fler att delta, kostar detta 210kr/ pers (ex. dricka). Under middagen kommer vi även att dela ut priser för årets prestationer 2015.Detta måste bokas i förväg så vänligen anmäl er till My, se mail ovan, anmäl då också eventuell specialkost.

För de som vill/behöver övernatta finns det 2km från Zuperbowl 2 olika möjligheter. Antingen hotell Göingehof som kostar 695kr för enkel eller 895kr för dubbelrum, telefonnr: 0451-14330, eller något dyrare Hotell Statt, telefonnr: 0451-890 00. Detta bokas/betalas direkt till hotellet.