Nalle tippar Scandinavian Cup-en

Sex hästar kommer till start i Scandinavian Arabian Cup på Täbys 1600 m dirt onsdag. Lopp 8 /V5-4 och V3-2.
Av de tre med formtal står Jolie Trixler bäst till. Hon får 7 kg av Arrtalo och 12 av Kid Rock. Har inte startat på ett tag, men avslutade vintersäsongen med två andraplatser till Pamills Lipse (ft 65), som inte var så pjåkiga. Med lite otur har det bara blivit 5 starter i livet – det kan finnas utrymme för lite mera.
Lite mer utrymme finns det också i Top Spin, stallkamraten El W Dora och What a Wonder, som alla startat blott en enda gång förut. Top Spin med en nära andraplats till Al Murjaan (ft 61) och före El dor Pribot (ft 62).
Al Murjaan har sedan inte lyckats i bättre sällskap, men mäter man över El dor Pribot ser formen bättre ut än den What a Wonder och El W Dora visade när de debuterade mot honom en månad senare. Runt 10 lgdr slagna. Gröna, men väldigt nära varandra. Nyare form än Top Spinn – det kanske är värt att notera att stalljockeyn sitter på Dora. Ska hon med på kupongen ska absolut också What a Wonder med. Vem av de tre som haft mest nytta av debuten får vi se. De ska visa max 54 för att vara före Jolie Trixler. Det torde i alla fall inte vara en omöjlighet för någon av dom.
/NALLE