Nalle-tips och startlistan till onsdag

På onsdag springer man på Täby om åldersviktslöpningen Garizim Memorial över 1600 m. El dor Pribot såg ut som en häst att räkna med, när han vann sin debut. Här slog han stallkamraten Lee Loo Minai med 3½ längd. Med vanlig framsättning från debuten ska han göra det igen.
> Betrodda Celistar gjorde sin debut samtidigt utan att glänsa. Också här måste man förvänta framsatthet, men det är många längder det ska handla om.
> Nashwill har gjort det bra i Polen med två andraplatsar, den ena mot en rysk Derbyvinnare. Det är dock väldigt länge sedan, men det finns en uppenbar kapacitet och han står bra till. Han kan vara giftig.
> De två debutanterna Al Murjaan (inte att förväxla med Murjaan) och Top Spin har båda genomfört sina startboxprov, som har ersatt provloppen. Om de kan springa fort återstår att se, men härstamningsmässigt bör de. Normala stalljockeyn sitter på importen Al Murjaan.
> Båda Matess och Qadir får till det ibland, men viktmässigt bör de inte kunna slå El dor Pribot och Lee Lou Minai. Inte heller Nashwill om han är i närheten av sitt tal.
>
> El dor Pribot – Nashwill
> Outs.: Al Murja

GARIZIM MEMORIAL

1  El Dor Pribot-Rebecca Colldin 57
2  Celistar-Elione Chaves 56,5
3  Nashwill-PA Gråberg 58,5
4  Matess-Elin Borén 55,5 (56,5/54,5)
5  GE Qadir-Fanny Olsson F57,5 (59,5)
6  Top Spin-Fabienne De Geer B56
7  Lee Loo Minai-Carlos Lopez F61.5
8  Al Murjaan-Ninni Westerlund 56